Extazius România își mărește echipa | Te așteptăm pe Discord pentru a face parte din STAFF !

[MODEL] @TEAM VERIFY

Moderators: [ Russien. ], neGroi

[ TeH ]

60
Dupa cum am specificat si in Topicul UnBAN ALL , Dorim sa intemeiem o mica echipa axata doar pe Verificarea demo-urilor postate
Va voi lasa mai jos un model , Pentru cine doreste : Va avea +1 la RANK-UL actual , Cine este nou venit va primi fara nicio alta cerinta legata de ore / posturi etc , RANK-ul de SERGENT , Mai multe detalii le vom lamuri in privat , Tin sa mentionez ca vom organiza in asa fel incat sa ne fie treaba cat mai usoara , Nu intentionam sa punem pe spatele une-i singure persoane toate demo-urile sub nicio forma , Dupa actulizarea liste-i de admini , Doritori vor primi un numar de admini de verificat , EXEMPLU : [Russien.] , Verifica 3 Admini : Profesoru / Boieru / cLau

• [ MODEL ]
  • Nume Real :
    Varsta :
    RANK actual :
    Parere legata de @TEAM VERIFY :
© Copyright bY [ Russien. ] All RightsReserved.
#. [ Russien. ]  [ TeH ] Team 
#. Fondator EVOCS COMMUNITY | : |RESPAWN.EVOCS.RO | RS.EVOCS.RO

#. Discord : [RooT] Russien#8526
#. Server Discord : https://discord.gg/v4WamVBest

Image
  • Image
Premium

22
Nume Real : Ali
Varsta : 24
RANK actual : MAIOR
Parere legata de @TEAM VERIFY : Da am o parere foarte ok, sper sa pot verifica cum trebuie atat timp cat eu singur ma autocategorizez intr-un player experimentat asa dar nu vad o problema sa imi pun experienta dobandita in joc la treaba pentru a face confirma banurile si a scoate la tabla administratori care arunca cu banuri degeaba. :)
[ TeH ]

60
boieru wrote: Wed Jun 12, 2024 7:23 pm Nume Real : Ali
Varsta : 24
RANK actual : MAIOR
Parere legata de @TEAM VERIFY : Da am o parere foarte ok, sper sa pot verifica cum trebuie atat timp cat eu singur ma autocategorizez intr-un player experimentat asa dar nu vad o problema sa imi pun experienta dobandita in joc la treaba pentru a face confirma banurile si a scoate la tabla administratori care arunca cu banuri degeaba. :)
#.ACCEPTAT , RANK - COLONEL

Image
  • Image
Moderator

83
Nume Real : Ionel
Varsta : 34
RANK actual : Fondator
Parere legata de @TEAM VERIFY : Este o idee foarte buna pentru evitarea discutiilor pentru ban-urile date „ cu/fara“ motiv intemeiat !
[ TeH ]

60
neGroi wrote: Thu Jun 13, 2024 8:59 pm Nume Real : Ionel
Varsta : 34
RANK actual : Fondator
Parere legata de @TEAM VERIFY : Este o idee foarte buna pentru evitarea discutiilor pentru ban-urile date „ cu/fara“ motiv intemeiat !
#. Multumesc pentru implicare
#. Acceptat ! ! !

Image
  • Image
Premium

11
Nume Real : Robert Cristian
Varsta : 17
RANK actual : Sergent
Parere legata de @TEAM VERIFY : parerea mea este o parere buna,deoarece se produce implicarea gradelor mai mari sa ii administrteze pe cei mai mici,oprind banurile oferite aiurite
[ TeH ]

60
Robert Von wrote: Sat Jun 15, 2024 6:24 pm Nume Real : Robert Cristian
Varsta : 17
RANK actual : Sergent
Parere legata de @TEAM VERIFY : parerea mea este o parere buna,deoarece se produce implicarea gradelor mai mari sa ii administrteze pe cei mai mici,oprind banurile oferite aiurite
#. ACCEPTAT
#. Primesti Upgrade la rank-ul de Maior
#. Multumim pentru Implicare !

Image
  • Image
Post Reply